Atrium Tentoonstelling

Start date
End date
Location
Spui 70, Atrium, Den Haag

16 januari van 16:30-18:30 zal er een feestelijke opening zijn van de tentoonstelling in het Atrium. Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen de Scriptiewerkplaats en de TU Delft. 

Masterstudenten van het vak Architecture Etnography presenteren op intrigerende wijze hun onderzoek. 10 groepjes van ca. 3 studenten hebben lange tijd gewerkt aan de sociale dynamiek in de wijken Den Haag Zuidwest. Door dit sociale element te verbinden met bouwstijlen in de wijk, ontstaan interessante verbanden die het onderzoeken zeker waard zijn. Kortom, de bouwstijl van woningen en gebouwen in de wijk hebben invloed op het dagelijks leven van de bewoners. Andersom eveneens; de bewoners van de buurt hebben het ook invloed op wat er gebouwd moet worden... of niet?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral langs tussen 16 en 23 januari om de (GRATIS) tentoonstelling te bewonderen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!