Herfstfeest en Feestelijke Opening Pand H

Op zaterdag 4 november openden we samen met buurtbewoners en stakeholders uit Den Haag Zuidwest officieel ons pand, Pand H (Hart en Hoofd). Tijdens deze feestelijke gelegenheid hebben we teruggeblikt op wat we tot nu toe hebben bereikt en keken we vooral vooruit naar de toekomstige bijdrage van onze fysieke locatie in de wijk.

Tegelijkertijd vond er in Moerwijk een Herfstfeest plaats met diverse activiteiten op verschillende locaties in Moerwijk. De andere twee locaties waren BLOCK 33 en de Marcustuin (van de Marcuskerk). Op deze plekken konden bewoners deelnemen aan uiteenlopende activiteiten.

In BLOCK 33 kon je bijvoorbeeld mee doen aan een kunstworkshop van DesignArbeid. Daarnaast was er in de Marcustuin de gelegenheid om deel te nemen aan een activiteit waar buurtbewoners hun eigen pot konden versieren en een plantje konden halen.

Op deze feestelijke dag was ook student David Tiemstra aanwezig in Pand H om zijn onderzoek te presenteren. Hij gebruikte (zelf) 3D-geprinte voorwerpen om jong en oud in staat te stellen hun eigen speeltuin samen te stellen tussen twee flats aan de Jan Vosstraat. David, nu afgestudeerd, laat hiermee zien hoe studenten via Pand H met de praktijk kunnen worden verbonden. In Pand H was er ook de gelegenheid voor bewoners  om bj te dragen aan het lettertype van Moerwijk. Studenten van DesignArbeid hielpen enthousiast kinderen om hun lettertype op papier te zetten. Later worden met alle verzamelde handschriften één lettertype. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij doen of wil je onze locatie Pand H gebruiken? Neem dan contact met ons op!