Locatie

Pand H – met Hart en Hoofd in Moerwijk  

De fysieke tijdelijke locatie aan de Jan Luykenlaan 29 is een multifunctionele ruimte voor de buurtbewoners en haar professionals.

Samen met de Haagse Hogeschool zorgt LDE voor een plek waar diverse gemeenschapsactiviteiten plaatsvinden. Daarbij hebben studenten en docenten de gelegenheid om onderwijs en onderzoek te doen in de wijk. Door met een laagdrempelige locatie in de Zuidwest te zijn, probeert de universiteit toegankelijker te zijn voor de bewoners van de stad. Op deze manier geven we terug aan Den Haag Zuidwest door de locatie open te stellen voor iedereen.

Momenteel wordt Pand H gebruikt als ontmoetingsruimte voor buurtprofessionals om bijeen te komen en te overleggen, een ruimte voor moeders om vergaderingen te houden terwijl ze voor hun kinderen zorgen, een plek voor een ruilbank als bewonersinitiatief, en een mogelijkheid voor een pedagogisch initiatief genaamd "kleine chefs," dat kinderen bewust maakt van gezond koken.

Pand H

Adres: Jan Luykenlaan 29, 2533 JK Den Haag 
Looptijd: Oktober 2022 – Oktober 2024  
Parkeren: Gratis 
Treinstation Moerwijk + 12 min lopen 
Tramhalte Zuiderpark, Den Haag + 7 min lopen 

Ben jij student of op een andere manier verbonden met de Universiteit Leiden, TU Delft of Erasmus en wil je onze locatie in de wijk eenmalig gebruiken? Neem dan contact op met i.rink@bb.leidenuniv.nl

Bent u geen student en wilt u Pand H structureel gebruiken of éénmalig zelfstandig gebruiken? Neem dan contact op met ilja@annavastgoedencultuur.nl.

Bent u geen student,  wilt u een evenement organiseren en hierbij hulp of begeleiding vanuit AnnA willen, dan kan er een aanvraag worden gedaan via Bijeenkomen — ANNA Vastgoed & Cultuur (annavastgoedencultuur.nl)

Google maps screenshot of Pand H