Even voorstellen: nieuwe versterking bij de scriptiewerkplaats DHZW

For English click here.

A picture of Ilse on the beach

Een héél warm welkom aan onze nieuwe student-assistent Ilse Rink!

Na het vertrek van Marnix, is Ilse namelijk recentelijk begonnen als studentmedewerker van de Scriptiewerkplaats Den Haag Zuidwest. Ze gaat de coördinator Mandy Koenraads ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden van de Scriptiewerkplaats – een samenwerking tussen de Gemeente Den Haag, LDE GMD, bachelor- en masterstudenten. We zijn ontzettend blij dat ze er is, dus even voorstellen is wel gepast!

Ilse Rink zit inmiddels in de eindfase van haar studie Bestuurskunde (specialisatie: economie, bestuur en management) aan de universiteit Leiden. Zelf heeft Ilse haar scriptie geschreven in samenwerking met Seksueel Expertisecentrum Rutgers. Ze onderzocht de invloed van een wijziging in het Nederlandse curriculum voor Middelbare scholen op de seksuele gezondheid van jongvolwassenen in Nederland.

Ilse, waar kijk je het meeste naar uit om aan te werken bij de scriptiewerkplaats?

"Het verbinden van onze studenten met de stad! Het is zo mooi als er wetenschappelijk onderzoek gedaan wordt dat direct invloed kan hebben op personen en hun leefomstandigheden. Dat positieve effect, daar hoop ik een beetje aan bij te dragen."

Na verschillende communicatierollen en een PR-stage bij Fitzgerald in Amsterdam, gaat Ilse ons dus het komende jaar versterken bij de scriptiewerkplaats. Jullie lopen haar vanzelf een keer tegen het lijf op de Campus in Den Haag of in Den Haag Zuidwest. Met het nieuwe cohort dat in februari 2024 is gestart, valt ze met haar neus in de boter, want de komende maanden gaat er weer veel gebeuren rondom de scriptiewerkplaats!